Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Extra
Rovaniemi Airport
Santa Claus Village
Hotels

Gezien de ligging van Rovaniemi zal het u niet verbazen dat deze plaats slechts over een beperkt aanbod aan toeristische accommodaties beschikt. Toch is het opvallend dat Rovaniemi hotels huisvest die zullen voldoen aan ieders verwachting. Wanneer u gewoon goedkoop wenst te overnachten is dat perfect mogelijk in enkele van de plaatselijkse hostels. Wilt u toch liever iets meer comfort en kiest u daarom toch liever voor een volwaardig hotel of misschien wel een appartement waarbij u over de mogelijkheid beschikt om zelf eten klaar te maken? Het is allemaal mogelijk in Rovaniemi!

 

Rovaniemi City Hotel
Adres: Pekankatu 9, Rovaniemi
Omschrijving: Het City Hotel is gelegen in het hartje van Rovaniemi en slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Santa Clauw Village.
Website: http://www.cityhotel.fi/en/

Lapland Hotel Sky Ounasvaara
Adres: Juhannuskalliontie, Rovaniemi
Omschrijving: Het Lapland Hotel Sky Ounasvaara is een goed 3-sterren hotel dat is gelegen op 3 kilometer buiten het centrum van Rovaniemi. Het hotel staat onder andere bekend vanwege z'n prachtige panoramische restaurant welke de Chaine de Rôtisseurs-prijs heeft gekregen.
Website: http://www.laplandhotels.com/EN/hotels/lapland-hotel-sky-ounasvaara.html

 

Scandic Rovaniemi
Adres: Koskikatu 23, Rovaniemi
Omschrijving: Het Scandic Rovaniemi is gelegen op slechts enkele minuten van het station van de stad. Het hotel beschikt over eenvoudige kamers waarbij alle gasten kunnen genieten van gratis toegang tot de sauna en fitness en eveneens gratis kunnen beschikken over draadloos internet.
Website: http://www.scandichotels.com/en/Hotels/Countries/Finland/Rovaniemi/Hotels/Scandic-Rovaniemi/?redirected=true

Ounasvaaran Pirtit
Adres: Antinmukka 4, Rovaniemi
Omschrijving: Ounasvaaran Pirtit is een gezellig vakantieresort op zo'n vijf minuten rijden van Rovaniemi. Hier staat alles in het teken van hoe het leven in Lapland echt is. Maak er kennis met lekker eten, de warme gastvrijheid en natuurlijk de fantastische natuur.
Website: http://www.ounasvaaranpirtit.fi/pages/en/home.php

Clarion Hotel Santa Claus
Adres: Korkalonkatu 29, Rovaniemi
Omschrijving: Clarion Hotel Santa Claus is meer dan waarschijnlijk het bekendste hotel in Rovaniemi. Het is gelegen in het hart van de stad en dicht bij de poolcirkel. In dit hotel bevindt u zich op korte afstand van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het kerstmandorp en het Arktikum. Het hotel wordt door velen als een beetje ouderwets aanzien, maar staat voor alles waar Lapland bekend om staat en dat is die typische warme gastvrijheid.
Website: http://www.hotelsantaclaus.fi

 

© 2010 - 2013 Rovaniemi.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links