Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Extra
Rovaniemi Airport
Santa Claus Village
Boeken

Rovaniemi is natuurlijk niet één van de populairste toeristische bestemmingen in het grote Europa, maar toch kan de stad vooral in de wintermaanden rekenen op een aanzienlijke hoeveelheid interesse. Helaas zijn er nog geen reisboeken geschreven die specifiek en in detail ingaan op de belevenissen in en rond deze unieke stad. Hieronder geven we u echter wel een overzicht van boeken over Finland waarin u eveneens informatie over Rovaniemi terugvindt.

 

1.) TROTTER Finland
De TROTTER boeken staan er om bekend heel diepgaande informatie aan te bieden en hoewel enig echt fotomateriaal in het boek steevast ontbreekt krijgt u tijdens het leven een bijzonder goede indruk van waar over geschreven werd. Het feit dat er geen beeldmateriaal in het boek terug te vinden is zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat u keer op keer door de prachtige omgeving van Finland verrast zal worden. De adviesprijs voor dit boek is € 17,95. 

2.) Finland Marco Polo
De Marco Polo Finland reisgids is een kleine en handige reisgids met een mooie hoeveelheid aan boeiende en duidelijke informatie. Het boekje blijft trouw aan de bekende Marco Polo stijl en vormt een leuke aanvulling op de inhoud van uw rugzak. De adviesprijs is € 7,99.

3.) Actief Reisgids Finland
De Actief Reisgidsen staan er om bekend een aanzienlijk hoeveelheid waardevolle informatie te bevatten. De Actief Reisgids Finland is een beknopte reisgids waarin u 30 verschillende dagtochten terug kunt vinden. Daarnaast is deze reisgids werkelijk ideaal wanneer u met de auto rond gaat trekken door Finland. De adviesprijs is € 10,75.

 

 

© 2010 - 2013 Rovaniemi.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren | Links